smulfrida.blogg.se

One Tough Cookie

Nu är det jul igen

Har haft en superhärlig helg hemma med alla i familjen. Var längesedan vi träffades alla med sina pojkvänner och män (citat pappa). Vi har verkligen roligt och denna helgen blev så där perfekt lång att jag kände att det var tråkigt att lämna. Den känslan är ju väldigt härlig eftersom då kan man längta till nästa gång. Som är så himla snart!!! Tre veckor kommer gå snabbt. Inte en enda julklapp köpt. Gött. Känns lite trist dock att Elin och Oscar åker till Sri Lanka istället men härligt för dem. Tror att dem kommer sakna oss jättemycket. Såklart. 
 
Var tillbaka på praktiken idag och fick vara med om ett möte med tolk. SPÄNNANDE! Fick väldigt mycket tankar kring det och hur jag själv hade velat att ett sådant möte skulle gå till. Supernyttigt. Har dock svullen tunga idag igen. Fasen alltså. Men det är ungefär 11 jobbdagar innan jul så får kanske stå ut. Pratade även med Jenny om att ta ut lite sjukdagar om det känns för jobbigt ibland. Vi får se. 
 

Kommentarer

  • syrran säger:

    aHAHAHA vilken rolig inklippning! representerar på pricken min man eller en av mina pojkvänner eller hur det nu var... :-)

    Svar: Haha ja visst blev det klockrent!? Har han sett?
    Smulfrida

    2012-12-05 | 14:35:40

Kommentera inlägget här: